Cookie- en privacyverklaring

Alle persoonsgegevens die wij verzamelen, worden vertrouwelijk behandeld en alleen door de POV Piping gebruikt. Mailgegevens en persoonsgegevens die bij aanmelden nieuwsbrief bij ons worden opgegeven, worden alleen gebruikt voor het verzenden van de nieuwsbrief. De verwerking van deze gegevens gebeurt in overeenstemming met de eisen uit de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Voor de website wordt gebruik gemaakt van een aantal plugins die cookies verzamelen.


Cookies

Voor een optimale werking van deze website worden cookies gebruikt. Een cookie is een klein bestandje dat door websites wordt meegestuurd en via je browser op de harde schijf van je computer wordt geplaatst. De informatie in deze cookie kan, bijvoorbeeld wanneer je de site opnieuw bezoekt, worden teruggestuurd naar deze website. Meer informatie over cookies vind je op de website van ConsuWijzer

Cookies van Google Analytics

Om het gebruik van deze website te optimaliseren, willen we weten hoe onze bezoekers de website gebruiken. Daarvoor maken we gebruik van Google Analytics. Via deze website worden daarom ook cookies van Google Analytics geplaatst. Door middel van deze cookies kan Google informatie over onze bezoekers analyseren. Deze informatie wordt geanonimiseerd, je IP-adres wordt hierbij nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je dus niet persoonlijk herleiden en ontvangen geen IP-adressen of andere adres- of persoonsgegevens. Google zal de verkregen informatie alleen met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden of wanneer derden de informatie namens Google verwerken. Voor het gebruiken van informatie voor andere diensten hebben wij Google geen toestemming gegeven. Google is een Amerikaans bedrijf, de informatie wordt dus op Amerikaanse servers opgeslagen. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je in het Privacybeleid van Google.


Cookies van Social Media buttons

Omdat we je het zo gemakkelijk mogelijk willen maken om ons op social media te volgen en om de berichten op deze website te delen, maken we gebruik van social media buttons. Via een code kunnen de verschillende social media kanalen cookies plaatsen. Hiermee kan je via onze site berichten op je eigen social media accounts plaatsen. Wij gebruiken social media buttons voor onder andere FacebookTwitter en Linked In. In de privacyverklaringen van de betreffende social media kanalen kan je lezen wat zij precies met de verzamelde informatie doen.


Cookies van Mailchimp

Voor het versturen van de nieuwsbrief maken wij gebruik van Mailchimp. Ook Mailchimp maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover kan je vinden in de privacy policy van Mailchimp.


Cookies uitschakelen en/of verwijderen

Wil je cookies uitschakelen en/of verwijderen? Dit doe je via de instellingen van je browser.

Door ons verzamelde informatie

Wanneer je contact met ons opneemt, wordt de door jou opgegeven naam en e-mailadres automatisch opgeslagen in ons e-mailprogramma. Hetzelfde geldt wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief.


Doel van het verzamelen van informatie

De gegevens die wij verzamelen worden alleen gebruikt om contact met je op te kunnen nemen. Bijvoorbeeld om te reageren op e-mailberichten. Voor de nieuwsbrief gebruiken we je e-mailadres. De nieuwsbrief ontvang je alleen wanneer je deze al een aantal jaren ontvangt of als je je hiervoor expliciet hebt ingeschreven. Wanneer je je uitschrijft voor de nieuwsbrief, worden je gegevens automatisch uit onze database verwijderd. Persoonsgegevens worden nooit door ons openbaar gemaakt of aan derden verstrekt.


Recht op inzage en verwijdering

Je hebt het recht om je gegevens in te zien en om ons te vragen om jouw gegevens aan te passen of te verwijderen. Wij verwerken echter zelf geen persoonsgegevens door middel van de geplaatste cookies en hebben dus geen invloed op het gebruik van de cookies door de social media kanalen en door Google Analytics. Heb je een klacht over het gebruik van uw persoonsgegevens, dan kan je de Autoriteit Persoonsgegevens een tip geven. Zij kunnen naar aanleiding van je tip besluiten een onderzoek te starten.


Bijlage(n)