Chris Griffioen wint met POV Piping

"Grensverleggend, innovatief en samenwerkend!"  Op 24 maart organiseerde het Hoogwaterbeschermingsprogramma de Dijkwerkersdag. Hier werd de Alliantie Stimuleringsprijs 2016 uitgereikt aan POV Piping programmamanager Chris Griffioen. Hij won samen met zijn team deze prijs vanwege de grensverleggende, innovatieve en samenwerkende manier waarop zij de POV Piping aanpakken. 'Een team dat de nek durft uit te steken' staat zwart op wit op het uitgereikte certificaat.

POV Piping

Binnen de Projectoverstijgende Verkenning (POV) Piping zijn overheid, marktpartijen en kennisinstellingen samen op zoek naar relevante nieuwe kennis en innovatieve maatregelen met betrekking tot het faalmechanisme Piping. POV Piping verzamelt en combineert kennis, ervaring en experiment en faciliteert belanghebbenden met bevindingen om toekomstige dijkverbeteringen doelmatig, omgevingsbewust en goedkoper te realiseren.
 

Chris blij verrast

Chris is met blij dat de POV Piping door het uitreiken van de prijs tijdens de Dijkwerkersdag in de 'schijnwerpers' is gezet. "Ik ben erg content met de waardering voor de manier waarop ons team er in slaagt met vele partijen in Nederland samen te werken om de waterveiligheid te verbeteren! En een stimuleringsprijs zegt het al: wij gaan hier voortvarend mee door!"


Bijlage(n)Plaats een berichtCAPTCHA Image
Reload Image